Sota el lema Pare/Mare, ensenya’ns a pregar, el passat dissabte 13 de novembre es va celebrar la Jornada de formació sobre la pregària organitzada per Acció Catòlica Obrera (ACO). amb una taula de 5 testimonis de diferents religiositats: Anna Constant (tradició budista), Emili Egea (comunitat Bahà’í), Dèlia Viedma (espiritualitat del Pradó), Marta Millà (espiritualitat ignasiana) i Glòria Deumal (meditació segons Amics del Desert). Tos ells van exposar en què consisteix la seva espiritualitat i ens van fer una proposta concreta per dur a terme allà mateix tot seguit. Així que els asistents es van repartir per la sala i l’església de Santa Madrona a fer una estona de silenci i oració.

Després es van compartir interessants reflexions i comentaris. Es va cloure la Jornada fent tots junts la pregària de Sant Francesc d’Assís.

Als enllaços podeu consultar:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad