La guia conté informació sobre la Fe bahá'í a las pàgines 119-122

La Direcció General d’Afers Religiosos ha publicat la guia sobre la diversitat de creences a la via pública, amb la voluntat que esdevingui un instrument de referència per a abordar les demandes que formulen les entitats religioses a l’hora de dur a terme activitats en la via pública o en equipaments públics.

La Guia per al respecte a la diversitat de creences a la via pública, destinada principalment a les corporacions municipals, està basada en un material previ que va editar l’any 2013 l’Observatorio del Pluralismo Religioso en España. No es tracta d’una mera traducció del text original, perquè Catalunya disposa de legislació pròpia en diversos àmbits que afecten els continguts de la guia, i en conseqüència ha calgut adaptar-la a les especificitats i la normativa pròpia del nostre país. En aquest sentit, aquesta publicació ha estat producte de l’esforç conjunt de diverses unitats del govern de la Generalitat. Singularment de la Direcció General d’Afers Religiosos i de la Direcció General d’Administració Local, del Departament de Governació i Relacions Institucionals, i també de la Direcció General de Qualitat Ambiental i de la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat. Aquesta guia és la quarta de la col•lecció de Guies sobre la Diversitat Religiosa, de la qual s’han editat recentment les renovades publicacions referents als àmbits educatiu, sanitari i penitenciari.

Enlace:  Guia per al respecte a la diversitat de creences a la via pública

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad