La trobada internacional, celebrada els dies 2 y 3 de juny, va comptar amb la participació d’experts procedents pràcticament dels cinc continentes, així com representantes de differents administracions públiques i confessions religioses. Entre d’altres temàtiques, es va tractar l’impacte de la COVID 19 sobre la llibertat religiosa, així com l’exercici d’aquest dret en àmbits com la sanitat, l’educació, els joves o els mitjans de comunicació, la gestió municipal de la diversitat religiosa, genere i llibertat religiosa i el diàleg interreligions a Europa.

Els bahá’ís van prendre part en dos dels panells del Congrés. Shady Nicolás de l’Oficina d’Assumptes Públics de la Comunitat Bahá’í d’Espanya, va presentar el tema «Hacia un marco conceptual para la acción y el discurso: estudio de caso de la Oficina Bahá’í de Asuntos Públicos ante la crisis de la Covid-19». Per la seva parte, el Dr. Amin Egea va parlar de «Los bahá’ís de Irán. Un caso crónico de persecución religiosa.»

Han participat també en el Congrés, entre d’altres, la directora general d’Afers Religiosos, Yvonne Griley, el degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna, Josep Lluís Micó, el degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, Joan Torra, i tots els membres del Grup de Treball Estable de Religions, el GTER.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad