La setena edició de La Nit de les Religions, Conviccions i Creences en Diàleg tindrà lloc el 17 i 18 de setembre de 2022 i comptarà amb la participació de 50 centres de culte i entitats de diferents conviccions, que oferiran xerrades, tallers, concerts, representacions i rutes guiades, entre altres activitats.

L’acte inaugural es durà a terme el dissabte 17 de setembre, a les 12.30 h, a la Sala d’Actes del Centre Cívic de Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79), amb el concert de rumba catalana, a càrrec del grup “Rumba Nois”, amb explicacions sobre l’origen del poble gitano i la rumba catalana, i taller de palmes.

El principal objectiu de La Nit de les Religions és fomentar un punt de trobada i de diàleg entre la ciutadania de Barcelona i les comunitats religioses i entitats de diferents conviccions. A més a més, aquesta iniciativa busca trencar prejudicis i estereotips que són font de diverses formes de discriminació, i promoure els valors de la cultura de la pau.

La comunitat bahá’í de Barcelona participarà novament en aquesta iniciativa el dissabte 17, amb el següent programa:
18.00-18.15 h. Apertura i acollida.
18:15-19:45 h. Projecció de la pel·lícula “Ampliando la Bienvenida” sobre l’acció de la comunitat bahá’í, seguida d’un col·loqui.
19.45-21.30 h. Acollida i projecció de la pel·lícula “Ampliando la Bienvenida”, sobre l’acció de la comunitat bahá’í, seguidad’un col·loqui.

Aquesta jornada és una iniciativa l’associació AUDIR, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad