Fecha

Jul 09 2024
¡Caducado!

Hora

11:45 am - 6:00 pm

Commemoració del Martiri del Báb

El 9 de juliol es commemora la mort del Báb, precursor de Bahá’u’llá,  qui va ser executat per un regiment de 750 fusellers a la ciutat de Tabriz (l’Iran)

Nascut en Shiraz, ciutat del sud de l’Iran, el 20 d’octubre de 1819, el Báb va ser la porta simbòlica entre les eres passades de profecia i una nova era de compliment per a la humanitat. El seu propòsit primordial era despertar a la gent al fet que havia començat un nou període en la història humana, que presenciaria la unificació de tota la raça humana i el sorgiment d’una civilització mundial de prosperitat espiritual i material . Aquest gran dia s’establiria mitjançant la influència d’un Educador divinament inspirat, a qui el Báb es va referir com “Aquell a qui Déu farà manifest”. Era La seva pròpia missió, va declarar el Báb, anunciar l’arribada d’aquesta Manifestació promesa de Déu . El Báb va explicar que la nova Manifestació marcaria el començament d’una era de pau i justícia que era l’esperança de tot cor anhelós i la promesa de tota religió. El Báb va instruir als seus seguidors perquè difonguessin aquest missatge per tot el país i preparessin a la gent per a aquest dia tan esperat.

El missatge del Báb va despertar esperança i entusiasme entre persones de tots els àmbits de la vida. Encara que diversos clergues musulmans destacats van acceptar al Báb, molts altres se sentien insegurs i amenaçats per la seva creixent influència i temien que les seves arrelades posicions de privilegi i autoritat es veiessin amenaçades per l’apoderament del poble. Van denunciar els ensenyaments del Báb com a herètiques i es van proposar destruir-ho a Ell i als seus seguidors.

Més informació: https://www.bahai.org/the-bab/life-the-bab

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad